Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Dodon va celebra eliberarea Moldovei de sub ocupaţia fascistă și venirea la putere a bolșevicilor

Dodon va celebra eliberarea Moldovei de sub ocupaţia fascistă și venirea la putere a bolșevicilor

Un articol de: -
Externe

Președintele moldovean Igor Dodon va celebra "eliberarea țării de sub ocupația fascistă", în centrul Chișinăului. Pe 24 august, vor fi organizate în Republica Moldova mai multe evenimente care vor marca trecerea de sub ocupația fascinstă sub cea comunistă.

" Dodon va celebra în centrul Chișinăului OCUPAȚIA SOVIETICĂ și INVAZIA bolșevică în Basarabia", scriu jurnaliștii de la timpul.md.

"24 august – o dată semnificativă în istoria Moldovei. Această zi simbolizează eliberarea ţării noastre de sub ocupaţia fascistă.

Cu prilejul aniversării a 73-a a Operaţiunii Iaşi-Chişinău, sub egida Preşedintelui Republicii Moldova, vor avea loc mai multe evenimente festive.

La ora 10:00, în data de 24 august, la Complexul Memorial "Capul de pod Şerpeni", va avea loc ceremonia de depunere de flori la Focul Veşnic. Va fi deschisă o bucătărie în care va fi preparat tradiţionalul terci soldăţesc.

La ora19:00, în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinău, va avea loc un concert festiv. Pe scenă vor evolua Orchestra Prezidenţială, corul Arhieresc de la Mănăstirea Curchi şi artistulul emerit al Rusiei, Grigori LEPS.

Îi invitam pe toţi, indiferent de viziunile şi preferinţele politice, cărora le este scumpă memoria eroilor căzuţi pentru eliberarea Moldovei, să participe la acţiunile cu prilejul acestei zile", scrie Dodon pe Facebook.

 

Loading...