Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe GAY STORY: Un fost cleric englez se va CĂSĂTORI cu un ROMÂN cu 54 de ani mai tânăr şi se vor muta în România (VIDEO)

GAY STORY: Un fost cleric englez se va CĂSĂTORI cu un ROMÂN cu 54 de ani mai tânăr şi se vor muta în România (VIDEO)

Un articol de: -
Externe

O viață întreagă a slujit voii Domnului. După ce s-a pensionat a decis să-și slujească voia proprie: vicarul anglican Philip Clements, din East Sussex, și-a dezvăluit orientarea sexuală și a început o relație cu un alt bărbat. Care bărbat e mai tânăr cu 54 de ani decât el. Iar veștile bune nu se opresc aici: iubitul de doar 24 de ani al vicarului este român, și cei doi și-au programat deja nunta. Mai mult decât atât, cuplul gay a decis și unde se va muta de luna viitoare: în România. Dar să începem cu începutul, așa cum e relatat de către Dailyrecord...

Un fost cleric englez se va căsători cu un fotomodel român cu 50 de ani mai tânăr

Philip Clements (78 ani) a declarat că după ieșirea la pensie, în 1999, a ales să fie “el însuși”, și să nu își mai ascundă orientarea sexuală. În prezent, membrilor clerului anglican nu le este permis să se căsătorească cu persoane de același sex, însă le este îngăduit un parteneriat civil.

“Mi-a plăcut slujba pe care am avut-o și m-am pierdut în munca mea. Știam ce se întâmplă înăuntrul meu dar mereu m-am preocupat de muncă. Mă îngrijora, îmi doream mai mult decât puteam avea", spune clericul. Clements afirmă că s-a temut să-și recunoască orientarea sexuală, mai ales că superiorii săi l-au acuzat chiar că ar fi pedofil.

Pe actualul său partener, Florin, l-a cunoscut pe un site de întâlniri. La nici doi ani de când soarta i-a pus față în față, fostul slujitor al Domnului l-a cerut în casatorie pe iubitul său, un român preocupat de modelling.

“Nu am avut nicio relație serioasă până când l-am cunoscut pe Florin, în urmă cu doi ani. Voiam pe cineva cu care să am o relație mai apropiată.” - spune Philip Clements.

Florin la rândul lui a ținut să arate că diferența de vârstă nu e o problemă: "Toți prietenii mei știu că genul meu este cineva mai matur, care are mai multă experiență de viață."

Cuplul trăiește în prezent în Eastry, în apropiere de Sandwich, comitatul Kent, și plănuiesc să se căsatoreasca, iar luna viitoare să se mute în România.

“Înțeleg atitudinea multor creștini, care se opun acestui lucru, însă ne aflăm în secolul 21, iar lucrurile au evoluat. Și biserica a evoluat puțin, dar nu suficient.”, a spus fostul cleric.

Cei doi cu siguranță dau dovadă de mult optimism cu privire la toleranța românească. De va fi, vom mai povesti... 

Loading...