Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Fata lui Bill şi Hillary Clinton, urări de de "An Nou fericit” pentru un cult satanist din Statele Unite (FOTO)

Fata lui Bill şi Hillary Clinton, urări de de "An Nou fericit” pentru un cult satanist din Statele Unite (FOTO)

Un articol de: -
Externe

Chelsea Clinton, fata cuplului prezidenţial Bill-Hillary , a ajuns într-o postură nefericită pe Twitter care o aduce în mijlocul unei noi controverse. O prezenţă constantă pe Twitter, a menționat anul trecut că ea și sataniștii au fost incluși împreună în câteva fire de conversație.

Nu a pomenit de ce sau cum, dar a indicat cultul satanist printr-un hashtag. A adăugat că a fost etichetată și alături de Hooters, lanțul de baruri cu chelnerițe îmbrăcate sumar.

Într-un tweet către un prieten, Chelsea a afirmat: „Ce epocă în care să trăiești!”

Biserica lui Satan a remarcat mențiunea ei pe Twitter și a răspuns: „Entuziasmul interminabil de aici nu se mai termină”.

Chelsea a replicat atunci sataniștilor: „A trecut atâta timp! An Nou fericit!” – la care sataniștii au răspuns: „Și ție la fel!”, arată Snoopes.com.

Aceasta s-a apărat pentru gestul făcut printr-un mesaj de toleranţă faţă de religii.

"Putem fi… prieteni cu persoanele care nu împărtășesc credințele noastre religioase. Uneori, ne și căsătorim cu ele. Eu sunt metodistă și soțul meu este iudaic”, a scris aceasta.

Acest lucru a fost lăudat de utilizatorii liberali, dar a fost taxat imediat de conservatori.

"Măcar Chelsea Clinton recunoaște deschis că se închină la Satana. Dacă și Hillary Clinton ar fi la fel de onestă!”, a scris un conservator pe Twitter.

Felul în care acest lucru a fost preluat de presă şi cum au făcut scut liberalii în jurul ei, a fost imediat taxat de Jim Hoft de la Gateway Pundit.

"Închipuiți-vă dacă Donald Trump Jr. i-ar ura vesel un An Nou fericit lui David Duke [n.t. – fost membru de rang înalt al Ku Klux Klan] sau oricărei alte persoane controversate sau considerate a fi suprematist al rasei albe/nazist/membru al KKK. Mass-media ar lua-o razna!

Mai rău, susținătorii lui Trump ar fi atacați din toate părțile dacă ar sprijini schimbul vesel de replici și l-ar numi sofisticat. Stânga acceptă Biserica lui Satan mai mult decât pe susținătorii lui Trump. Gândiți-vă bine la asta", a scris acesta.


 

Loading...