Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe INCREDIBIL: Tancuri americane DISTRUSE în Polonia! Cum a fost posibil (FOTO)

INCREDIBIL: Tancuri americane DISTRUSE în Polonia! Cum a fost posibil (FOTO)

Un articol de: -
Externe

10 tancuri americane au fost deteriorate în timpul transportului pe calea ferată din orașul Gdansk către locul unei aplicații militare din Zagan, scrie RT citând presa locală.

Motivul incredibil  al stricăciunilor apărute este faptul că, pur și simplu, tancurile aflate pe platformele de transport feroviar au fost mult mai înalte decât acoperișul uneia din gările tranzitate.

Din totalul celor 37 de tancuri transportate, 10 au suferit deteriorări la impactul cu acoperișul stației din Kowalewo Pomorskie, a declarat Jaroslaw Wisniewski, ofițerul de presă al Cartierului General de la Golub-Dobrzyn.

Poliția a confirmat faptul că tancurile aparțineau armatei americane. Totodată oficialii polonezi au ținut să precizeze și faptul că "poliția a verificat gradul de sobrietate al conductorului de tren, precum și al întregului echipaj, dovedindu-se că nu erau sub influența alcoolului." De asemenea, s-a comunicat că nimeni nu a fost rănit la impactul cu acoperișul gării, doar tehnica transportată...  

O anchetă a fost declanșată de Comisia Poloneză pentru Investigarea Accidentelor de Cale Ferată.

Tancuri americane, vehicule de luptă și alte echipamente militare au sosit la Gdansk ca parte a unui exercițiu NATO desfășurat la începutul lunii, menit să consolideze prezența militară a alianței în Europa de Est.

Zona se află în proximitate a exercițiului militar rus-belarus ZAPAD 2017, desfășurat zilele acestea.  

Citeşte mai multe despre:   Polonia,   NATO,   SUA,   tancuri,   incident
Loading...