Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Inexplicabil! Un cetăţean român a murit la Marea Moartă! Nu avea probleme de sănătate

Inexplicabil! Un cetăţean român a murit la Marea Moartă! Nu avea probleme de sănătate

Un articol de: -
Foto: adevarul.ro Externe

Un turist român a fost găsit mort joi dimineaţă, în Iordania. Bărbatul se afla într-o excursie la Marea Moartă. Conform informațiilor pe care le-a oferit ghidul grupului, bărbatul nu ar fi avut probleme de sănătate şi că e aproape imposibil să te îneci în Marea Moartă. Consulatul României de la Amman ar fi fost informat despre nefericitul incident, însă susţine că nu are nicio informație despre acest caz, potrivit adevarul.ro.

Ulterior, Biroul de presă al MAE s-a sesizat și a trimis un comunicat prin care face următoarele precizări cu privire la incidentul tragic în care a fost implicat cetăţeanul român:

„Ambasada României la Amman a fost informată, în data de 20 aprilie 2017, cu privire la decesul unui cetăţean român, care se afla în scop turistic în zona Marea Moartă. (...) Misiunea diplomatică acordă asistenţă consulară în vederea repatrierii corpului neînsufleţit, conform competenţelor."  informează comunicatul.

Bărbatul care trăia în Bucureşti, făcea parte dintr-un grup de 31 de turişti români ce se aflau în vacanţa de Paşte şi era acolo împreună cu soţia sa. 

„Domnul a murit în Marea Moartă înecat. A intrat în mare şi fiind un pic mai greu a luat o gură de apă extrem de sărată şi s-a speriat, a intrat în panică, a început să se zbată şi probabil că a înghiţit mai multă apă care i-a ars pur şi simplu plămânii. Salvamarii nu au mai apucat să ajungă la el că deja murise. Nu ştiu să fi avut probleme de sănătate şi nici nu a dat vreun semn că se simte rău pe parcursul excursiei." a declarat ghidul grupului.

Citeşte mai multe despre:   turist roman mort la marea moarta,   turist roman,   consulatul romaniei,   amman
Loading...