Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Irma, cel mai puternic uragan înregistrat vreodată în Atlantic, lovește America. Vântul suflă cu 300 km/h (VIDEO)

Irma, cel mai puternic uragan înregistrat vreodată în Atlantic, lovește America. Vântul suflă cu 300 km/h (VIDEO)

Un articol de: -
Externe

Uraganul Irma este gata să facă ravagii în Caraibe. Cel mai puternic uragan al acestui sezon din Oceanul Atlantic a provocat pagube însemnate. El este însoțit de vânturi și ploi abundente, de până la până la 300 km/h.

Pregătirile au ajuns pe ultima sută de metri în Puerto Rico, unde oamenii au luat cu asalt magazinele şi s-au îndepărtat pe cât posibil de coastă. În Statele Unite, autorităţile au cerut deja localnicilor să ia măsurile necesare. 

În schimb, francezii și olandezii din insula Sfantul Martin, teritoriu împărțit între Franța și Regatul Țărilor de Jos, dar și locuitorii insulei Sfântul Bartolomeu refuză să se pună la adăpost în fața uraganului Irma care se apropie de ostrov cu o putere de categoria 5.

Irma, cel mai puternic uragan înregistrat vreodată în Atlantic, lovește America

Imaginile surprinse din satelit prezintă un vârtej înfricoșãtor, o adevărată “apocalipsă”.Uraganul a dat peste cap și programul a sute de turiști. Mulți dintre ei sunt blocați pe inusle, întrucât o mare parte a zborurilor au fost anulate din cauza problemelor meteorologice. 

La rândul sãu, Donald Trump a declarat stare de urgențã, dupã ce s-a anunțat cã uraganul Irma se îndreaptã spre sudul Statelor Unite cu o vitezã de pânã la 300 km/orã. Irma ar putea lovi Statele Unite la nici douã sãptãmâni dupã ce Texas-ul a fost devastat de inundațiile produse de uraganul Harvey, care a ucis 60 de oameni și a lãsat alte câteva sute de mii fãrã locuințe.

 

Citeşte mai multe despre:   imagini,   locuitoriiî,   locuitorii,   uragan,   Irma,   nasa
Loading...