Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Mark Zuckerberg vrea în politică: A angajat unul dintre cei mai cunoscuți consilieri din scena politică

Mark Zuckerberg vrea în politică: A angajat unul dintre cei mai cunoscuți consilieri din scena politică

Un articol de: -
Foto: theringer.com Externe

Mark Zuckerberg și soția sa, Priscilla Chan au angajat un consilier democrat, dând astfel curs zvonuruilor potrivit cărora CEO-ul Facebook ar putea intra în scena politică, potrivit Business Insider, citat de ZF.

Joel Benenson, este fostul consilier principal al fostului președinte american Barack Obama. Benenson este cunoscut și pentru strategia electorală pentru Hillary Clinton, pe care a condus-o.

Benenson va conduce cercetările pentru Inițiativa Chan-Zuckerberg, un efort filantropic lansat în anul 2015.

Cu toatea acestea, angajarea consilierului vine odată cu alte mişcări ale lui Zuckerberg care au fost percepute drept dorinţa de a candida la prezidenţiale.

Zuckerberg a realizat o excursie prin mai multe state americane, care au inclus o fermă din WIsconsin, fabrica Ford din Michigan și cimitirul Războiului Cibil din Vicksburg, Mississippi, printre alte locaţii.

Potriviti rezultatelor unui sondaj de luna trecută al Politicilor Publice, 40% din respondenți l-ar susține pe Zuckerberg într-o eventuală candidatură la președinție împotriva lui Donald Trump.

Citeşte mai multe despre:   Zuckerberg,   Chan ,   consilier,   Benenson
Loading...