Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Mărturii cutremurătoare ale românului rănit în atacul din Las Vegas: ”Nu voi reuşi niciodată să exprim teama pe care am simţit-o”

Mărturii cutremurătoare ale românului rănit în atacul din Las Vegas: ”Nu voi reuşi niciodată să exprim teama pe care am simţit-o”

Un articol de: -
Foto: stirileprotv.ro Externe

Mărturii cutremurătoare ale românului rănit în atacul din Las Vegas. Luca Iclodean, aflat la Terapie intensivă de mai bine de o săptămână, a vorbit pentru prima dată despre atac, informează B1 TV. Tânărul de 24 de ani povesteşte că incidentul l-a marcat pentru tot restul vieţii.

În atacul armat comis la începutul lunii octombrie în las Vegas, 58 oameni au murit, iar peste 500 au fost răniţi. Printre aceştia şi un român, Luca Iclodean, care a stat mai bine de o săptămână la terapie intensivă.

Tânărul a povestit într un mesaj de pe o reţea de socializare că, deşi se aştepta la un atac în Las Vegas, nu ar fi crezut niciodată că el va fi una dintre victime.

"Nu voi reuşi niciodată să exprim teama pe care am simţit-o în secunda în care am auzit acel sunet oribil… Am ştiut imediat ce însemna. Vreau să precizez că am fost împuşcat în mai puţin de un minut de când a fost deschis focul. M-am ascuns într-o remorcă pentru bere, sperând că atacatorul nu va ajunge la mine. Glonţul a trecut prin uşă şi m-a lovit în spate. Chiar în spatele inimii", a povestit Luca Iclodean, care în prezent se recuperează la domiciliu.

Mărturiile cutremurătoare ale tânărului nu s-au oprit aici. Atacul armat l-a marcat pentru tot restul vieţii.

"Rănile fizice se vor vindeca la un moment dat, dar ceea ce s-a întâmplat în acea noapte… Voi păstra cu mine, fără să vreau, pentru tot restul vieţii. Am coşmaruri. Sunetele puternice care apar brusc mă fac să tresar şi să simt teamă. De fiecare dată când merg într-un loc public mă gândesc: «Nu eşti în siguranţă, naivule, oricine poate începe să tragă focuri de armă oricând doreşte». Am aproape 24 de ani şi o rog pe mama să vină să petreacă noaptea cu mine, pentru că să dorm lângă ea pare să fie ceea ce mă linişteşte în prezent", a mai povestit Luca Iclodean
 

Citeşte mai multe despre:   românului,   21 de răniti,   atacul ,   Las Vegas,   Luca Iclodean
Loading...