Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Ministru britanic, anchetat pentru hărțuire sexuală. Anunțul Guvernului din Marea Britanie

Ministru britanic, anchetat pentru hărțuire sexuală. Anunțul Guvernului din Marea Britanie

Un articol de: -
Externe

Acuzație gravă la adresa ministrului comerțului internațional, Mark Garnier. Se pare că acesta i-a cerut secretarei sale să cumpere jucării sexuale, a anunțat duminică Guvernul britanic.

Ministrul a recunoscut că i-a dat secretarei lui o poreclă de natură sexuală, dar și că i-a dat bani să cumpere două jucării sexuale. Totuși, acesta suține că gestul său din 2010 nu reprezintă o hărțuire sexuală.

Victima acestei experiențe este Caroline Edmondson, fosta asistentă a acestuia.

Jeremy Hunt, secretarul de stat al Ministerului Sănătății, a anunțat faptul că a fost deschisă o anchetă în acest caz.

"Aceste povestiri, dacă sunt adevarate, sunt, în mod evident, total inacceptabile. Există părinți ale căror fiice studiază politica în speranța de a-și găsi un loc de munca la Westminster și trebuie să fie siguri că dacă vor obține acest loc de muncă, fiicele lor nu vor fi supuse unor comportamente pe care noi le observăm", a spus secretarul de stat, conform Hotnews

Aceste acuzații vin în contextul valului de mărturisiri privind hărțuiri sexuale despre care multe femei de pretutindeni și-au făcut curajul să vorbească. Totul a pornit de la numeroasele acuzații aduse producătorului Harvet Weinstein.

Citeşte mai multe despre:   acuzație,   ministru,   mark garnier,   secretară,   jucării,   poreclă
Loading...