Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe New York închide rețeaua de transport public, în aşteptarea uraganului Sandy. 375.000 de persoane, evacuate

New York închide rețeaua de transport public, în aşteptarea uraganului Sandy. 375.000 de persoane, evacuate

AFP.Primarul oraşului, Michael Bloomberg, a declarat că se aşteaptă trecerea furtunii peste New York, începând cu duminică seară, avertizând cei peste 8 milioane de locuitori că este "o furtună foarte periculoasă".

Edilul New York-ului a mai ordonat, duminică, evacuarea a 375.000 de locuitori din zonele inundabile ale oraşului în aşteptarea sosirii uraganului Sandy.

Sute de zboruri au fost anulate duminică pe aeroporturile din New York şi din alte oraşe de pe coasta de est, în aşteptarea uraganului Sandy, au anunţat autorităţile.

Uraganul Sandy, care a făcut 38 de morţi în Caraibe, a traversat vineri Bahamas şi ameninţă să lovească, imediat după sfârşitul săptămânii, coasta de nord-est a Statelor Unite, chiar mai sever decât uraganul Irene , care a ucis 47 de persoane în 2011. 

Citeşte mai multe despre:   uraganul Sandy,   metrou,   transportul public,   metrou,   new york,   uragan
Loading...