Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe OBAMA, discurs în LACRIMI despre soția sa: O NOUĂ GENERAȚIE ţinteşte mai SUS pentru că te-a avut pe tine drept MODEL! (VIDEO)

OBAMA, discurs în LACRIMI despre soția sa: O NOUĂ GENERAȚIE ţinteşte mai SUS pentru că te-a avut pe tine drept MODEL! (VIDEO)

Un articol de: -
Externe

În discursul său de adio către poporul american, Barack Obama a vorbit și despre soția sa. Cu ochii în lacrimi, acesta a spus despre Michelle Obama că i-a fost un prieten adevărat și că o întreagă nouă generație are aspirații mai înalte pentru că ea a oferit un bun exemplu.

”25 de ani nu ai fost doar soția mea și mama copiilor mei, ai fost cea mai bun prietenă a meu. Ți-ai asumat un rol pe care nu l-ai cerut și l-ai făcut al tău cu grație și dăruire și stil și umor. Ai făcut din Casa Albă un loc care aparține tuturor. Și o nouă generație are aspirații mai înalte pentru că te are pe tine drept model ”, a susținut Obama.

În acel moment, camerele au surprins-o pe Michelle, alături de Malia, una dintre fiicele lor. Ambele aveau ochii în lacrimi.

Barack Obama a susținut ultimul său discurs în calitatea de Președinte al Americii marți seară, în Chicago. Discursul în întregime poate fi urmărit AICI.

OBAMA, discurs în LACRIMI despre soția sa: O NOUĂ GENERAȚIE ţinteşte mai SUS pentru că te-a avut pe tine drept MODEL!

Citeşte mai multe despre:   obama,   Barack Obama,   Michelle Obama,   discurs,   lacrimi,   model,   generatie,   aspiratii,   soţie,   prieten
Loading...