Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Premierul Marii Britanii, Theresa May: "Următoarea persoană care va afla că sunt o femeie a naibii de dificilă va fi Jean-Claude Juncker”

Premierul Marii Britanii, Theresa May: "Următoarea persoană care va afla că sunt o femeie a naibii de dificilă va fi Jean-Claude Juncker”

Un articol de: -
foto: Telegraf Externe

Theresa May, premierul Marii Britanii, a spus marți că îi va demonstra peședintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, că este o  ”femeie a naibii de dificilă”. Premierul britanic a făcut acest anunț marți după-amiază, în timpul negocierilor pentru ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană.

”Uitaţi, eu cred că recent am văzut că aceste negocieri vor fi dificile în anumite momente. În timpul campaniei pentru şefia conservatorilor am fost catalogată drept o femeie a naibii de dificilă. În acel moment am spus că următoarea persoană care va afla asta va fi Jean-Claude Juncker”, a punctat May, potrivit economica.net

Theresa May a mai folosit această replică și în timpul campaniei pentru conducerea Partidului Conservator.

Această declarație a premierului a venit la doar câteva zile după ce s-a contrariat cu Claude Juncker în timpul vizitei de pe Downing Street. Cei doi nu s-au pus de acord în ceea ce privește dorința prim-ministrului britanic să facă un succes din Brexit. Aceștia nu s-au decis nici în legătură cu problema protejării drepturilor imigranților europeni și a celor britanici, dacă ar trebui rezolvată sau nu în prima fază a negocierilor din iunie.

Cu toate acestea, Theresa May a afirmat că nu își aduce aminte nimic despre aceste discuții și a lăsat să se înțeleagă că ar fi vorba de niște zvonuri lansate de Bruxelles.

Citeşte mai multe despre:   Theresa May,   pemier,   Marea Britanie,   Uniunea Europeana,   jean claude junker
Loading...