Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Primele PROMISIUNI ale lui Merkel în campania electorală: La cât vrea să ducă șomajul

Primele PROMISIUNI ale lui Merkel în campania electorală: La cât vrea să ducă șomajul

Un articol de: -
Externe

Cancelarul german Angela Merkel și-a început campania electorală pentru alegerile generale promițând că, până în 2025, rata șomajului se va situa sub 3%, iar deficitul va fi 0, informează EFE.

”Obiectivul este să ajungem în 2025 cu o rată a șomajului sub 3% și cred că putem să obținem asta”, a spus Merkel, în cadrul unui miting al susținătorilor Partidului Creștin-Democrat (CDU) din orașul Dortmund.

Cancelarul a subliniat că Germania se află "într-o situație bună", dar a avertizat că lumea se află într-o fază de "schimbare și de incertitudine".

Ea a mai subliniat că vrea să-și respecte toate promisiunile fără să lase în urma sa "datorii pentru generațiile viitoare".

Merkel a apărat totodată "fantasticul" proiect european, pe care l-a numit "garant al păcii" pe continent, și a subliniat că "o sănătate bună" a Uniunii Europene este pozitivă pentru Germania.

Citeşte mai multe despre:   campania electorală,   Cancelarul german,   Angela Merkel,   promisiuni,   șomajul,   deficit
Loading...