Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe SCANDAL într-o țară EUROPEANĂ: Guvernul le CERE cetățenilor să se ÎNMULȚEASCĂ precum IEPURII (FOTO, VIDEO)

SCANDAL într-o țară EUROPEANĂ: Guvernul le CERE cetățenilor să se ÎNMULȚEASCĂ precum IEPURII (FOTO, VIDEO)

Un articol de: -
Externe

Ministerul Sănătății al Poloniei, țară care are una dintre cele mai scăzute rate de natalitate din Europa, a lansat un scurt clip video care lăuda iepurii pentru a produce multe descendenți.

Videoclipul YouTube afișează iepurii care se hrănesc cu salată și morcovi în timp ce un "narator" dezvăluie secretul familiilor lor mari: exercițiu, o dietă sănătoasă și puțină stres.

Scurta apariție a unui cuplu uman care se bucură de un picnic romantic indică faptul că o mică bucurie ar putea ajuta, iar un pahar de vin rotindu-se cu susul în jos sugerase un mesaj anti-alcool.

Privitorilor li se spune: "Dacă vreți vreodată să fiți părinte, urmați exemplul de la iepuri".

Ministerul Sănătății a declarat pentru The Associated Press că încearcă să încurajeze polonezii în anii lor de reproducere, cu vârsta cuprinsă între 18 și 45 de ani, să adopte un stil de viață sănătos care să-i îmbunătățească sănătatea reproductivă.

De asemenea, a spus că urmărește să sensibilizeze publicul cu privire la această problemă într-un mod care "nu ofensa pe nimeni și nu era vulgar".

Este ultimul pas al guvernului conservator din această țară, în cea mai mare parte catolică, pentru a inversa o populație în scădere.

Cifrele Uniunii Europene arată că rata natalității în Polonia a fost de 1,32 copii pe femeie în 2015. Numai Portugalia a avut o rată a fertilității mai scăzută, deși cifrele din Spania și Grecia au fost aproape la fel de scăzute ca și Polonia.

SCANDAL ÎN POLONIA: Guvernul le cere cetățenilor să se înmulțească precum iepurii

 

Citeşte mai multe despre:   Europa,   Poloniei ,   Ministerul Sănătății,   iepuri
Loading...