Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Și-a ANULAT nunta, dar nu și petrecerea: 170 oameni ai străzii au fost invitați (FOTO)

Și-a ANULAT nunta, dar nu și petrecerea: 170 oameni ai străzii au fost invitați (FOTO)

Un articol de: -
Externe

O tânără din Statele Unite a făcut un gest superb imdiat după ce a decis să-și anuleze nunta.

Tânăra în vârstă de 25 de ani a decis să-și anuleze nunta, din motive pe care a decis să nu le dezvăluie, însă a hotărât că măcar altcineva să beneficieze de pregătiri.

Mai exact, imediat după decizia luată, Sarah Cummins a aflat că nu-i mai pot fi restituiți banii pentru mâncare și pentru organizarea petrecerii, astfel că totul ar fi fost pierdut.

Imediat s-a gândit la oamenii străzii și a decis să invite o parte dintre aceștia pentru a se putea bucura măcar ei de petrecerea sa de nuntă. Aproximativ 170 de persoane au fost aduse la restaurant.

"Am fost devastată. Am sunat pe toată lumea, am anulat, mi-am cerut scuze, am plâns, am sunat furnizorii, iar am plâns, apoi am început să mă simt foarte prost pentru toată mâncarea pentru petrecere care ar fi fost aruncată", a declarat Sarah, potrivit Metro.co.

Pentru ca petrecrea să fie una pe cinste pentru persoanele cu o stare materială precară, oamenii de faceri din zonă au decis să-i ajute cu vestimentația pentru ca aceștia să se simtă cât mai confortabil.

Citeşte mai multe despre:   tânără,   Statele Unite,   nuntă,   petrecere,   oameni ai străzii,   restaurant
Loading...