Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe ȘOC! Amanda S-A MĂRITAT CU FANTOMA unui pirat! Cum întrețin aceștia relații SEXUALE! EXPLICAȚIA te va lăsa FĂRĂ CUVINTE

ȘOC! Amanda S-A MĂRITAT CU FANTOMA unui pirat! Cum întrețin aceștia relații SEXUALE! EXPLICAȚIA te va lăsa FĂRĂ CUVINTE

Un articol de: -
Externe

După ce a așteptat vreme îndelungată partenerul potrivit, Amanda Teague, o femeie în vârstă de 45 de ani, l-a găsit, în sfârșit, pe Romeo în... fantoma Căpitanului Jack, un pirat care a murit aproximativ în anul 1700! Femeia a mers în largul oceanului pentru a se căsători cu alesul inimii ei și chiar a luat cu ea un medium, ca să se asigura că piratul poate spune ”da!” în timpul ceremoniei...

Faptul că bărbatul e mort n-o deranjează deloc pe Amanda Teague, notează Daily Star. Ea povestește că merg la întâlniri, se mai ceartă uneori şi fac sex, la fel ca orice alt cuplu. 

Femeia a mai mărturisit că spiritul a fost alături de ea când mergea cu maşina, când se uita la televizor sau când stătea în pat. La început nu s-a gândit că vor merge atât de departe, însă au ajuns să se căsătoreacă. Teague crede acum că şi-a găsit sufletul pereche. 

"Există multe persoane care nu cunosc faptul că există relaţii amoroase cu spirite, iar eu vreau să transmit acest mesaj. Într-o zi mi-a spus că şi-ar dori să fim împreună pe viaţă, doar că nu mai auzise până atunci de atracţii şi relaţii între fantome şi persoane umane", a spus Amanda Teague.

 
 
Loading...