Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Știrea care face ÎNCONJURUL LUMII! Din păcate, purtătorul de cuvânt al Casei Regale a făcut ANUNȚUL! Este vorba chiar de Regina Elisabeta a II-A ...

Știrea care face ÎNCONJURUL LUMII! Din păcate, purtătorul de cuvânt al Casei Regale a făcut ANUNȚUL! Este vorba chiar de Regina Elisabeta a II-A ...

Un articol de: -
Externe

Scandalurile cu iz fiscal nu o iartă nici pe Regina Elisabeta a II-a. Se pare că suverana figurează pe lista liderilor lumii care și-au ascuns banii în paradisurile fiscale.

De departe, cel mai greu nume de pe listă este cel al reginei Elisabeta a II-a.

Proprietatea privată a suveranei ar fi transferat într-un cont offshore din insulele Cayman şi Bermuda - 10 milioane de lire sterline, conform unei anchete a Rise Project.

Conform aceleiași anchete, Regina a investit milioane de dolari în companii cu servicii medicale și credite pentru nevoi personale, conform documentelor Appleby.

Încă din 2007, fondul de investiții al reginei a virat bani într-o companie din Insulele Cayman, care i-a investit într-o afacere ce vindea britanicilor produse în rate cu dobândă de până la 99%.

Compania care stă în spatele acestei mega-afaceri este BrightHouse. Compania a apărut în mai multe scandaluri cu iz penal pentru că ar fi sărăcit o parte a populației britanice. Nimeni nu a știut că în spatele acestui circuit mafiot a stat chiar Coroana.

Un purtător de cuvânt al Casei Regale Britanice și consilier al Reginei a confirmat o parte a informațiilor pentru The Guardian.

Purtătorul de cuvânt nu știe dacă respectiva investiție a implicat și compania BrightHouse.
 

Citeşte mai multe despre:   Regina Elisabeta a II-a
Loading...