Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Trump, corectat de un jurnalist NBC! Cum s-a făcut de râs noul Președinte al SUA (VIDEO)

Trump, corectat de un jurnalist NBC! Cum s-a făcut de râs noul Președinte al SUA (VIDEO)

Un articol de: -
Foto: Politico Externe

Trump este cel mai controversat Președinte al SUA de până acum. Are strategii pe care nimeni nu le consideră corecte sau productive pentru America sau pentru umanitate. El continuă să facă gafă după gafă, iar de data aceasta, Donald a ieșit foarte șifonat de la o conferință de presă. În cadrul acestei întâlniri, Președintele a făcut câteva declarații care erau false, iar un jurnalist de la NBC nu a putut să lase acest lucru să treacă fără să îi facă o mică observație în fața tuturor.

Președintele SUA a declarat că mulțumită electoratului din colegii  el a primit 306 voturi. A continuat prin a spune că oamenii au ieșit într-un număr foarte la vot, însă nu asta a fost informația care i-a atras atenția jurnalistului de la NBC. Trump de declarat foarte convingător că a fost cel mai mare procent câștigat în electoratul din colegii al unui Președinte american de la Ronald Reagan. În acel moment, jurnalistul i-a transmis că de fapt, fostul Președinte Obama a avut 365, George W Bush a primit 462, iar întrebarea lui a fost „De ce ar trebui America să credă un Președinte care oferă informații eronare?”

„Nu știu ce să spun, tocmai ce mi-a fost transmisă și mie această informație” s-a apărat Trump, potrivit Channel 4 news. 

Trump, corectat de un jurnalist NBC! Cum s-a făcut de râs noul Președinte al SUA (VIDEO)

 

Citeşte mai multe despre:   trump,   Donald Trump,   alegeri,   electorat,   NBC,   SUA
Loading...