Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Trump, reacție după atacul din Paris: Se întâmplă lucruri teribile în lume. Trebuie să rămânem puternici şi vigilenţi (VIDEO)

Trump, reacție după atacul din Paris: Se întâmplă lucruri teribile în lume. Trebuie să rămânem puternici şi vigilenţi (VIDEO)

Un articol de: -
Externe

Se întâmplă lucruri teribile în lume, iar noi trebuie să rămânem puternici şi vigilenţi, a fost reacția președintelui american Donald Trump, după atacul produs joi noapte în Paris.

”În primul rând, exprim condoleanţele ţării noastre pentru poporul francez, se pare că se întâmplă din nou... E un lucru teribil, se întâmplă lucruri teribile în lume, dar se pare că este vorba de un nou atac terorist. Ce se poate spune? Nu se termină niciodată...trebuie să rămânem puternici şi vigilenţi, un lucru pe care l-am spus de mult timp”,a  transmis liderul de la Casa Albă.

Un polițist a fost ucis și doi au fost răniți joi noapte, în Paris, pe bulevardul Champs-Elysées. Autoritățile franceze au anunțat imediat că atacatorul a fost neutralizat. Atacul a fost revendicat de ISIS.

Trump, reacție după atacul din Paris: Trebuie să rămânem puternici şi vigilenţi

Citeşte mai multe despre:   trump,   atac terorist,   atentat,   Paris
Loading...