Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Un întreg oraș american, TERORIZAT de familiile de țigani emigranți din România: Își fac nevoile peste tot, distrug lucruri și nu respectă nicio lege!

Un întreg oraș american, TERORIZAT de familiile de țigani emigranți din România: Își fac nevoile peste tot, distrug lucruri și nu respectă nicio lege!

Un articol de: -
Foto: Action News 4 Pittsburgh Citeste mai mult: adev.ro/ou Externe

Cetățenii localității California din Pennsylvania sunt terorizați de 40 de familii de țigani care au emigrat din România recent. Locuitorii orașului acuză că cei aproximativ 280 de romi distrug lucruri, aruncă gunoi peste tot și își fac nevoile în public. Aceștia au semnat o petiție în care protestează față de comportamentul familiilor de țigani.

Unul dintre locuitorii revoltați ai orașului California a declarat că țiganii veniți din România au zburat până în Ciudad de Mexico și au declarat la granița dintre Mexic și Statele Unite că sunt persecutați în România, cerând azil politic. (...) Au cu siguranță destui bani. Gândiți-vă numai cât de scump este un bilet de avion din România până în Mexic, informează Adevărul

Bobbie Anderson, o tânără de 22 de ani din California, este foarte deranjată de venirea ţiganilor din România: „Orăşelul nostru era sigur şi liniştit până acum câteva luni, când au venit zecile de familii de ţigani. Nu sunt împotriva imigranţilor, însă sunt împotriva oamenilor care nu respectă pe nimeni. Iar aceşti oameni îşi dau pantalonii jos şi urinează unde vor, conduc maşini fără permis şi nu respectă regulile de circulaţie sau fură de la Walmart. Acest loc a devenit un coşmar”.

Țiganii ajunși din România în America nu au luat legătura cu ambasada României din SUA.

 

Citeşte mai multe despre:   California,   țigani ,   romi,   protestează
Loading...