Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri High-Tech ANUNȚ INCREDIBIL: Vânzările de iPhone X și iPhone 8 ar putea fi interzise

ANUNȚ INCREDIBIL: Vânzările de iPhone X și iPhone 8 ar putea fi interzise

Un articol de: -
High-Tech

Deși pare greu de crezut, vânzările de iPhone X și iPhone 8 ar putea fi interzise după ce producătorul de chipuri Qualcomm a dat în judecată Apple, susținând că produsele îi încalcă patentele.

În proces sunt implicate mai multe modele de telefon, inclusiv iPhone 7, iPhone 7 Plus și iPhone 8 Plus.

Mișcarea Qualcomm vine după ce Apple a dat la rândul ei în judecată Qualcomm în California, susținând că procesoarele Snapdragon, utilizate pe majoritatea smartphone-urilor de top Android, îi încalcă drepturile intelectuale.

Cei doi giganți sunt angrenați de la începutul anului într-o dispută intensă, iar Apple cere daune de un miliard de dolari de la Qualcomm, acuzând practicile de licențiere ale companiei, potrivit Libertatea.

iPhone reprezintă principala sursă de venituri și profit a Apple, în vreme ce Apple este unul dintre principalii clienți ai Qualcomm.

La rândul său, Apple este una dintre companiile cele mai acționate în instanță. Compania a fost recent dată în judecată pentru Animoji de către o firmă din Japonia și recent a pierdut un proces de 440 de milioane de dolari pentru tehnologiile incluse în aplicațiile iMessage și FaceTime.

Citeşte mai multe despre:   iPhone X,   apple,   iPhone 8,   proces,   Qualcomm
Loading...