Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri High-Tech Aplicația WhatsApp, NEFUNCȚIONALĂ! Ce s-a întâmplat în urmă cu puțin timp. Milioane de UTILIZATORI, AFECTAȚI

Aplicația WhatsApp, NEFUNCȚIONALĂ! Ce s-a întâmplat în urmă cu puțin timp. Milioane de UTILIZATORI, AFECTAȚI

Un articol de: -
High-Tech

WHATSAPP a PICAT. Aplicația WhatsApp a fost nefuncțională timp de câteva ore în Marea Britanie și SUA. Mii de utilizatori au sesizat problema.

WHATSAPP a PICAT. Site-ul independent DownDetector, care urmărește comentariile sociale din jurul unui anumit subiect, pentru a monitoriza întreruperile de pe tot globul, arată că peste o mie de utilizatori WhatsApp au raportat probleme când au utilizat aplicația, conform express.co.uk.

Se pare că problemele au început în jurul orei 8 dimineața. 

WHATSAPP a PICAT. Nefuncționalitatea aplicației a durat câteva ore, iar reprezentanții WhatsApp au decis să transmită un comunicat despre întreruperea serviciului.

"Am rezolvat problema și ne cerem scuze pentru inconveniente."

WHATSAPP a PICAT. Aceasta nu este prima dată când  WhatsApp întâmpină astfel de probleme, chiar în luna mai, anul acesta, s-a întâmplat la fel.

Citeşte mai multe despre:   WhatsApp,   Aplicația
Loading...