Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri High-Tech CRITICI pentru Facebook din cauza crimei comise în direct: Compania anunță noi măsuri de prevenție

CRITICI pentru Facebook din cauza crimei comise în direct: Compania anunță noi măsuri de prevenție

Un articol de: -
Foto: InformationWeek High-Tech

Bărbatul de origine americană care a ucis un bătrân în ziua de Paște și a transmis filmarea pe Facebook, este căutat în cinci state, iar pe numele său este emisă și o recompensă de 50.000 de dolari. Rețeaua socială este criticată de internauți pentru că a permis vizionarea imaginilor extrem de violente aproximativ două ore.

Steve Stephens a ucis în ziua de Paște un bărbat de 74 de ani, transmițând crima pe Facebook. Într-o altă înregistrare postată pe Facebook, bărbatul se lăuda că este autorul a alte 13 crime, aspect neconfirmat încă de către polițiști, informează Digi24.

În urma acestui caz, Facebook a anunțat că va revizui modul în care sunt depistate imaginile care conțin violențe postate. Justin Osofsky, unul dintre vicepreședinții companiei, a declarat că distribuirea de astfel de videoclipuri trebuie gestionată. „E un gest oribil, un gest care nu are ce căuta pe Facebook, care contravine politicilor noastre și a ceea ce susținem noi”, a subliniat acesta.

Vicepreședintele Facebook a adăugat că programatorii companiei lucrează în prezent la un algoritm prin care conținutul video violent și anunțarea acestora prin reportarea la Facebook, să fie sesizată mai repede, inclusiv prin intermediul inteligenței artificiale.

Citeşte mai multe despre:   Paste,   Facebook,   crima,   live,   video,   Content,   violent,   algoritm
Loading...