Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri High-Tech Facebook, MANIFEST ANTI-Izolaționist și PRO-Globalizare! Zuckerberg avertizează asupra pericolului divizării globale (FOTO)

Facebook, MANIFEST ANTI-Izolaționist și PRO-Globalizare! Zuckerberg avertizează asupra pericolului divizării globale (FOTO)

Un articol de: -
High-Tech

Mark Zuckerberg a anunțat pe contul său de pe Facebook că va lansa pe rețeaua socială pe care o conduce inteligență artificială pentru a depista postările care incită la terorist și la diverse tipuri de violență.

Fondatorul Facebook declară că inițiativa va fi lansată cu scopul de crea o comunitate mai unită atât pe rețeaua socială, cât și în societate. Zuckerberg speră ca inițiativa de combatere a mesajelor violente și a celor false să fie aplicată și în viața reală.

Mark Zuckerberg motivează că infrastructurile menite să protejeze societatea eșuează, în timp ce amenințările actuale iau amploare la nivel global, și din acest cauză a fost determinat să lanseze această inițiativă pe Facebook.

Acesta mai susține în postarea sa că nicio națiune nu își poate rezolva problemele singură, și că unitatea este soluția. Zuckerberg dă exemple precum criza refugiaților, dezastrele naturale, terorismul și schimbarea globală pentru a-și sublinia ideea.

Fondatorul Facebook susține că tehnologia și social media pot contribui la creșterea conflictelor dintre oameni, dar de asemnea acestea pot foarte bine ajuta și la eliminarea neînțelegerilor.

Zuckerberg a reluat promisiunea legată de acțiunile pe care le va luă pentru luptă împotrivă știrilor false și a adăugat că printre efectele negative ale sharing-ului pe rețelele sociale se număra încurajarea diseminării articolelor senzaționaliste și simpliste care au dus la o creștere a polarizării în societate. 

Citeşte mai multe despre:   Facebook,   Mark Zuckerberg,   manifest
Loading...