Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment INVAZIA GUCCIFERILOR: Avertismentul unui HACKER român pentru americani! (VIDEO)

INVAZIA GUCCIFERILOR: Avertismentul unui HACKER român pentru americani! (VIDEO)

Un articol de: -
Eveniment

Guccifer face, din nou, declaraţii şocante. Celebrul hacker român, aflat în închisoare la Arad, spune că identitatea sa cibernetică ar fi fost creată artificial și că nu ar fi singurul care ar opera sub ea. Procurorii americani susţin că hackerul român a spart conturile de e-mail a peste 100 de persoane.

Hackerul Marcel Lazăr Lehel, cunoscut sub numele de Guccifer, aflat în detenţie la Arad, a sunat din închisoare la Fox News, spunând că nu vrea să fie trimis în SUA pentru a-şi ispăşi pedeapsa primită de la instanţele americane, anunță Pro Tv.

În România, el a fost condamnat la şapte ani de închisoare pentru că a spart conturile de mail ale directorului SRI George Maior şi ale europarlamentarului Corina Creţu.

În interviul acordat jurnaliștilor de la Fox News, Guccifer susține că în spatele identității sale cibernetice se află sute de hackeri care se afișează sub numele de Guccifer 2-0, iar CIA nu ar fi deloc străină de cauză.

“Cred că Guccifer 2-0 este ceva făcut de la niște tipi de la Departamentul de Stat. Unii tipi din comanda cibernetică a NSA și de niște tipi de la Vault, Vault 7 din cadrul CIA. Deci sunt acești tipi, știi asta Pam, sunt în afacerea asta de 15 ani acum, asta-i treaba mea. Se pregăteau să facă ceva cu Guccifer 2-0. (...) Eu nu aștept unul, ci sute de Gucciferi să apară.”, susține hacker-ul Lazăr în timpul interviului.

Mai mult, Guccifer susține că nu este singurul hacker care i-a accesat ilegal conturile de e-mail lui Hillary Clinton, ci a fost compromise de mai multe state.

Conform Fox News. Marcel Lazăr, Lehel a declarat că vrea să rămână în închisoare în România şi că nu vrea să fie returnat în Statele Unite, unde este condamnat la 52 de săptămâni de închisoare pentru acces neautorizat la un computer şi furt de identitate.

INVAZIA GUCCIFERILOR: Avertismentul unui HACKER român pentru americani!

Citeşte mai multe despre:   HACKER ,   Guccifer,   Fox News
Loading...