Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri High-Tech Sinucidere live pe Facebook. Un bărbat a recurs la gestul extrem în ziua logodnei fiicei sale (VIDEO)

Sinucidere live pe Facebook. Un bărbat a recurs la gestul extrem în ziua logodnei fiicei sale (VIDEO)

Un articol de: -
High-Tech

Un bărbat  a recurs la gestul extrem pentru că fiica lui urma să se căsătorească fără să-i fi cerut aprobarea. Acesta a transmis sinuciderea live pe Facebook, sub privirile înspăimântate ale prietenilor și ale familiei, care l-au implorat să nu facă acest lucru.

Bărbatul de 54 de ani, pe nume Ayjan Uzun, a vorbit despre familia lui și despre dezamăgirea provocată de fiica sa în filmarea respectivă.

„Transmit live în seara aceasta, e testamentul meu, nu vreau ca cei care m-au adus în această stare să vină la înmormântarea mea. La revedere, eu plec, aveți grijă de voi”, a spus acesta, potrivit Metro

Tristețea omului s-a instalat în momentul în care a aflat despre căsătoria fiicei sale.

„Nimeni nu m-a întrebat și pe mine. Nu m-au tratat ca pe un bărbat. Socrul meu mi-a luat locul și fără să aibă dreptul a aprobat căsătoria fiicei mele. Nimeni nu a spus că tatăl acestei fete trăiește”, a mai explicat bărbatul.

„Soția mea m-a sunat și mi-a spus. Am întrebat-o de ce nu a venit să-mi spună (de logodnă n.r.) și mi-a răspuns că nu pot fi vizitat personal. Poate unii dintre voi vor numi asta un spectacol. Nu-mi doresc să mai treacă cineva prin ce trec eu acum.Puțin mai încolo o să-mi închei viața cu arma pe care o țin în mână”, a mai spus acesta.

Imaginile de mai jos vă pot afecta emoțional! 

Citeşte mai multe despre:   bărbat,   facebook,   fiica
Loading...