Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri High-Tech Ymens Teamnet va oferi servicii de cloud IMM-urilor prin infrastructura IBM SmartCloud

Ymens Teamnet va oferi servicii de cloud IMM-urilor prin infrastructura IBM SmartCloud

Un articol de: -
High-Tech

Ymens Teamnet, una din primele companii românești de cloud, a anunţat joi că va folosi infrastructura IBM SmartCloud pentru a oferi servicii IMM-urilor şi estimează că va ajunge la finalul anului viitor la 100.000 de utilizatori pentru serviciile cloud oferite, respectiv 5.000 de companii, relatează Epoch Times.

Ymens Teamnet va folosi infrastructura IBM SmartCloud prin intermediul IBM Managed Data Center din Bucureşti.

Ymens Teamnet îşi propune să furnizeze cea mai inovativă tehnologie cloud pentru companiile mici şi mijlocii din România. Datorită acestei colaborări putem oferi clienţilor noştri accesul la o infrastructură dezvoltată la cele mai înalte standarde de securitate şi performanţă şi aplicaţii care pot fi accesate de oriunde şi oricând. Suntem siguri că am găsit în IBM cel mai potrivit partener cu care Ymens Teamnet poate introduce şi consolida tehnologia cloud pe piaţa din România”, a declarat Bogdan Padiu, CEO Ymens Teamnet.

El estimează că, în ceea ce priveşte costul serviciilor de cloud pentru o companie cu 10 utilizatori, acestea variază între 50 - 240 de euro pe lună.

Citeşte mai multe despre:   Ymens Teamnet,   IBM SmartCloud,   servicii de cloud,   cloud computing
Loading...