Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Inedit FETIŞURILE românilor: SEX ORAL, BDSM şi AMOR în trei, în topul preferinţelor (FOTO)

FETIŞURILE românilor: SEX ORAL, BDSM şi AMOR în trei, în topul preferinţelor (FOTO)

Sexualitatea nu mai este un subiect tabu în România. Doctorul în psihologie Hedi Hoka a explicat care sunt înclinaţiile şi practicile sexuale favorite ale românilor, după ce a analizat un un sondaj recent care arată că sexul oral, sexul anal, BDSM sunt practicate frecvent de cuplurile din țara noastră.

Adevărul.

Astfel, sondajul anonim realizat de site-ul fantezii.com dezvăluie că 84% din intervievaţi apreciază filmele pornografice.În ceea ce priveşte practica sexuală preferată, doar 32% preferă sexul normal şi 14% pe cel anal, în timp ce 45% din intervievaţi au ales sexul oral.

Totuşi, un procent de 31% din persoanele care au răspuns întrebărilor nu i-ar face niciodată sex oral unui alt bărbat în timpul unei partide de sex în trei, chiar dacă 41% din oameni au recunoscut că au avut parte de sex cu încă doi parteneri.

De asemenea, studiul arată că 47% din români ar vrea să aibă parte de o experienţă cu un alt cuplu. Alţii, în procent de 52%, ar aprecia o partidă de sex cu doi parteneri de sex opus.
 

 

 

 

Citeşte mai multe despre:   sexualitate,   Tabu,   hedi hoka,   sex
Loading...