Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu "Cioloș, copie a lui Iohannis". Radu Banciu: Cu ăștia doi, România nu are motive să se teamă. Atâta doar că rezultatele sunt ZERO (VIDEO)

"Cioloș, copie a lui Iohannis". Radu Banciu: Cu ăștia doi, România nu are motive să se teamă. Atâta doar că rezultatele sunt ZERO (VIDEO)

Un articol de: -
Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în emisiunea de duminică seară despre posibila intrare în PNL a lui Dacian Cioloș și despre împotrivirea Alinei Gorghiu cu privire la această mutare.

De asemenea, jurnalistul i-a comparat pe Cioloș și Iohannis, afirmând că cei doi se aseamana, sunt tăcuți și nu se hazardează în declarații, dar, din păcate, rezultatele sunt ZERO. În acest context, Banciu a prezentat și un stdiu internațional care plasează România printre ultimele state din lume la capitoul învățământ.

"Cioloș, copie a lui Iohannis". Radu Banciu: Cu ăștia doi, România nu are motive să se teamă. Atâta doar că rezultatele sunt ZERO

"Klaus Iohannis l-ar vrea pe Dacian Cioloș premier și după parlamentarele din această iarnă. Aici se complică un pic lucrurile pentru că doamna Gorghiu nu-l mai vrea. Doamna Gorghiu de când a ajuns șefă, practice de astăzi, șefă plină, deplină la PNL, pentru prima dată în istoria carierei sale, nu-l mai vrea pe domnul Cioloș în PNL. Nu mai vrea să împartă postura asta cu nimeni. Măcar până la alegeri.

Să vadă cât poate să adduce la aceste alegeri. Apoi, o înfrângere probabil că va fi considerată onorabilă. Și toată lumea o va înjura pe doamna Gorghiu.

Unde să se ducă domnul Cioloș? El se aștepta să vină șef pe undeva, iar după alegeri să iasă tot în picioare și să conducă țara mai departe.

El este o copie sau o umbră mai puțin dezvoltată mediatic a domnului Iohannis. Cu ăștia doi, România nu are motive să se teamă. Ăștia doi sunt perfecți: nu ridică tonul niciunul, nu se enervează niciunul niciodată în public, nu vezi declarații hazardate. Atâta doar că rezultatele sunt ZERO.

Avem un studiu la nivel mondial în care spune că România este la capitolul învățământ printre ultimele state din lume", a spus Banciu.

România s-a clasat abia pe locul 121 din 138. Practic, aproape toate statele planetei stau mai bine decât noi în acest domeniu. Pe primele locuri se situează Elveţia, Singapore, Finlanda, Belgia şi Qatar. (Detalii despre studiu AICI)

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   ciolos,   iohannisâ,   Lumea lui Banciu
Loading...