Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu "O rușine națională!". Radu Banciu: "Un om ca Liviu Dragnea nu merita să se fi născut vreodată" (VIDEO)

"O rușine națională!". Radu Banciu: "Un om ca Liviu Dragnea nu merita să se fi născut vreodată" (VIDEO)

Un articol de: -
Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediția de luni seară a emisiunii Lumea lui Banciu aniversarea lui Liviu Dragnea, care a împlinit sâmbătă 55 de ani, dar a ales să sărbătorească împreună cu colegii de partid exact în seară în care se comemorează 2 ani de la tragedia din Colectiv, soldată cu 65 de morți.

"Un om ca Liviu Dragnea nu merita să se fi născut vreodată, o spun răspicat, și nu merită să serbeze ziua de naștere, nu merită să i se aducă un omagiu, și da domnule Dragnea, este un păcat că aveți să vă sărbătoriți ziua de naștere. 55 de ani, sâmbătă 28 octombrie, o rușine națională tot acest eveniment. Un om nepriceput, neisprăvit, aflat la cârma unei țări care sigur își duce povarea destinului în spate. Este într-adevărat, pentru noi toți, o mare înfrângere.

Pe lângă asta sigur că Liviu Dragnea nu putea să își sărbătorească ziua sâmbătă, întrucât colegii lui erau în teritoriu și atunci aceștia mai bine o sărbătoreau luni. Este singurul om, practic, care deși ar trebui să își aniverseze ziua în weekend o lasă pe luni ca să mai câștige o zi din săptămână, evident. (...)

Destinul acestora om mici, mizerabili, se reunește în momentul de genul ăsta. Și proști și ghinioniști! Liviu Dragnea, care habar nu avea, evident, de comemorarea a 2 ani de la Colectiv, o tragedie la care poporul român ține, nu pentru că ar fi util, nu îi servește la nimic, până la urmă nu a fost niciun incendiu, se întâmplă peste tot, dar pentru că noi nu avem foarte multe repede în societate, de niciun fel, atunci ne agățăm de astfel de drame. S-a și spus la un moment dat, este cea mai catastrofă a României post-decembriste", a comentat Radu Banciu. 

"O rușine națională!". Radu Banciu: "Un om ca Liviu Dragnea nu merita să se fi născut vreodată"

 

 


 

Citeşte mai multe despre:   Colectiv,   Radu banciu,   Drangea,   aniversare,   Lumea lui Banciu
Loading...