Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Octombrie, luna divorțurilor. Lumea lui Banciu: Principalul motiv este imaturitatea afectivă. Luați ca exemplu Puie Monta. Toți cei ca Ponta divorțează luna asta (VIDEO)

Octombrie, luna divorțurilor. Lumea lui Banciu: Principalul motiv este imaturitatea afectivă. Luați ca exemplu Puie Monta. Toți cei ca Ponta divorțează luna asta (VIDEO)

Un articol de: -
Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediția de miercuri seară a emisiunii “Lumea lui Banciu” datele Institutului Naţional de Statistică, care scot la iveală faptul că şi divorţurile, ca şi nunţile, au sezonul lor. Cele mai multe se înregistrează toamna, cu precădere în luna octombrie.

"Am aflat că octombrie este luna cea mai prielnică pentru divorțuri, conform INS. Asta pentru că e prea toamnă. Și toamna nu e ca vara, în primul rând. Psihologii pun acest lucru pe seama faptului că, în general după vacanță, când cuplurile încearcă să-și mai acorde o șansă, se conving de profunda incompatibilitate.

De obicei vacanțele se termină prost. Sigur, după începe școala, sunt pregătirile obligatorii și uiți de sentimente. Totul e un du-te-vino. Apoi, când lucrurile se mai așează, în octombrie, pentru unii înmărmurește lumea.

Cel mai întâlnit motiv este infidelitatea, nu spectrul lui octombrie și nici amintirile cu nea Nicu. Ciudat!

Dacă vorbim de infidelitate, principalul motiv este imaturitatea afectivă. Luați ca exemplu Puie Monta, care este un imatur politic. Toți cei ca Ponta divorțează în octombrie", a spus Banciu.

Octombrie, luna divorțurilor. Lumea lui Banciu: Principalul motiv este imaturitatea afectivă. Luați ca exemplu Puie Monta. Toți cei ca Ponta divorțează luna asta

 

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   octombrie,   nunti,   divorțuri
Loading...