Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Când vom avea metroul Drumul Taberei - Universitate, îl vom prinde și pe Ghiță (VIDEO)

Radu Banciu: Când vom avea metroul Drumul Taberei - Universitate, îl vom prinde și pe Ghiță (VIDEO)

Un articol de: -
Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de duminică a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre șansele ca instituțiile statului să-l prindă pe Sebastian Ghiță.

Stați cât mai confortabil în ce aveți, în canapele, în fotolii, în scaunele alea de bucătărie mizerabile ale românului, că să știți că statul nu are odihnă până nu-l prinde pe Ghiță. Ghiță este căutat fără hodină, cum spune ardeleanu. Păruse el că a ieșit din activitate sau actualitate în aceste ultime săptămâni sau luni. Nici vorbă! Doar noi, poate, l-am uitat pe Sebastian Ghiță sau l-am omis în ultimele zile. Nici vorbă! Să știți că el este căutat non-stop și tot timpul se țes rapoarte acolo, numai că nu se fac publice, pentru că totul e strict secret, dar ăia îl caută și-n gaură de șarpe! 

Eu cred că, totuși, când vom avea metroul Drumul Taberei - Universitate, îl vom prinde și pe Ghiță. Vă dați seama cam cât ar mai trebui? Păi, nu s-a născut încă românul. M-au întrebat astăzi niște bebeluși din ăștia cu metroul când o să... Le-am spus că nu s-a născut încă românul, din păcate, care să vadă asta”, a afirmat Radu Banciu

Radu Banciu: Când vom avea metroul Drumul Taberei - Universitate, îl vom prinde și pe Ghiță

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   Sebastian Ghita,   metrou drumul taberei
Loading...