Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Ce-ar fi dacă Liviu Dragnea s-ar înscăuna chiar el Ministru al Justiției? (VIDEO)

Radu Banciu: Ce-ar fi dacă Liviu Dragnea s-ar înscăuna chiar el Ministru al Justiției? (VIDEO)

Un articol de: -
Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre reacția lui Liviu Dragnea la rezultatul evaluării făcute de Ministrul Justiției lui Augustin Lazăr și Laurei Kovesi.

”Nimeni nu contestă nici măcar în PSD această atitudine remarcabilă de punere în scenă a vestitului Ministru al Justiției de acum. Cu toții îi reproșează, însă, finalul, care ar fi trebuit să fie mai spectaculos, iar el să le ceară chiar capul, nu doar revocarea sau demisia celor în cauză.

Eu am spus mereu că voi susține decizia ministrului dacă va fi argumentată”, se laudă Dragnea. ”Din păcate, nu am ce să susțin. Am văzut o evaluare pentru revocarea lor cu o concluzie pentru menținerea lor. Am o oarecare dezamăgire”, a declarat Liviu Dragnea. Eu aș avea și o altă variantă: dacă domnul Toader a acționat spontan? Dacă domnul Dragnea a fost dezamăgit, pentru că se aștepta la ceva scris dinainte, cum ar fi făcut, de exemplu, Klaus Iohannis?

Domnul Toader a avut, într-adevăr, o reacție din asta viscerală, de epidermă încolțită și a punctat decisiv în primele round-uri, după care alonja nu i-a mai permis, pe final, să-i plesnească pe ăia de să le meargă fulgii. De unde și această decepție care a stârnit apoi tot felul de comentarii interne în PSD.

Dragnea a spus că nu-și asumă decizia lui Toader și a comentat ironic decizia de monitorizare de către Ministrul Justiției a Ministerului Public: ”am văzut că tremură de frică procurorii șefi”. 

Dragnea a mai precizat că așteaptă să vadă cu ce pachet de legi va veni Tudorel Toader, în condițiile în care legislația din Justiție trebuie modificată pentru a nu mai exista discuții tensionate. Pretindeți cam mult de la el! Ce-ar fi dacă Liviu Dragnea s-ar înscăuna chiar el Ministru al Justiției, să vină el să se mulțumească el pe el însuși? Prea multe așteaptări de la Tudorel Toader!”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: Ce-ar fi dacă Liviu Dragnea s-ar înscăuna chiar el Ministru al Justiției?

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   dragnea,   Tudorel toader,   evaluare,   raport,   Kovesi,   ministrul Justitiei
Loading...