Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Cum ar fi putut Kovesi s-o condamne pe Udrea? Sunt atâtea și atâtea condamnări. Hai să lăsăm scenariile astea! (VIDEO)

Radu Banciu: Cum ar fi putut Kovesi s-o condamne pe Udrea? Sunt atâtea și atâtea condamnări. Hai să lăsăm scenariile astea! (VIDEO)

Un articol de: -
Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii Lumea lui Banciu” despre verdictul dat de magistrați în dosarul ”Gala Bute”.

Elena Udrea a primit 6 ani de închisoare în dosarul ”Gala Bute”. Ștefan Lungu, fostul consilier, a primit un an și șase luni cu suspendare, pentru complicitate la luare și dare de mită. Topoliceanu, fosta șefă a CNI, a primit trei ani cu suspendare, pentru luare de mită. Gheorghe Nastasia a primit trei ani cu suspendare. Tudor Breazu a primit trei ani cu executare, pentru complicitate la luare de mită. Asemena lui Udrea, Breazu nu-și recunoscuse vina în timpul procesului. Rudel Obreja a primit cinci ani cu executare. Fostul Ministru al Economiei, Ion Ariton, a fost achitat.

Doamna Udrea a căpătat curaj și acum a picat din nori, văzând că a luat șase ani. Cum putea Laura Codruța Kovesi să-i dea sentința Elenei Udrea? Cum putea, de exemplu, regimul nu știu care să te condamne nu știu cum? S-au dus vremurile alea. Sigur că România a trecut prin astfel de perioade, anii Iliescu și anii Năstase când nu se alegea nimic de un condamnat dacă avea spatele puternic, dar astăzi nu mai poate fi vorba de așa ceva. 

Sunt atâtea și atâtea condamnări. Hai să lăsăm scenariile astea! Deci cum ar fi putut Kovesi s-o condamne pe Udrea? Că nu înțeleg... Atunci ce respect față de Justiție are doamna Udrea, de exemplu? Sau ce înțelege doamna Udrea din Justiție dacă ea pretinde că o condamnă Kovesi? Păi, cum putea Kovesi să-i spună ”o să intri la pușcărie, nenorocito!”? Din câte știu eu, Kovesi nu e judecător”, a afirmat Radu Banciu

Radu Banciu: Cum ar fi putut Kovesi s-o condamne pe Udrea? Sunt atâtea și atâtea condamnări. Hai să lăsăm scenariile astea!

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   dosarul Gala Bute,   Elena Udrea,   condamnare,   Kovesi
Loading...