Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre comisia de anchetă cerută de PSD și ALDE cu privire la prezidențialele din 2009: Marii învinși ai epocii Băsescu au prins curaj! (VIDEO)

Radu Banciu, despre comisia de anchetă cerută de PSD și ALDE cu privire la prezidențialele din 2009: Marii învinși ai epocii Băsescu au prins curaj! (VIDEO)

Un articol de: -
Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de miercuri a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre faptul că PSD și ALDE au cerut crearea unei comisii parlamentare de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009.

”Ei, chiar și marii învinși ai epocii Băsescu au prins curaj! Ăia care au spus că totul a fost o făcătură politică, vezi Bombonel”, a comentat Banciu. 
Sigur că rezultatele definitive nu le vom avea în acest secol. Mai întâi trebuie să rezolvăm cu Revoluția, după aia cu mineriadele, apoi cu Guvernul Năstase, apoi cu Guvernul Ponta.

Numai că de data asta vor ciripi mulți, va ieși o ciripeală...”, a mai spus Radu Banciu

Radu Banciu, despre comisia de anchetă cerută de PSD și ALDE cu privile la prezidențialele din 2009: Marii învinși ai epocii Băsescu au prins curaj!

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   comisie de ancheta,   PSD,   alde,   alegeri prezidentiale 2009
Loading...