Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre congresul PNL din iunie: Pentru actuala conducere este un lucru prost pentru că nu este un semnal că PNL se va reforma (VIDEO)

Radu Banciu, despre congresul PNL din iunie: Pentru actuala conducere este un lucru prost pentru că nu este un semnal că PNL se va reforma (VIDEO)

Un articol de: -
Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de duminică a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre situația din PNL, în condițiile în care liberalii au programat pentru luna iunie congresul în care se va alege conducerea partidului. 

”Doamna Turcan a preluat șefia interimară a partidului la șfârșitul lui 2016. Pentru ce să aștepte doamna Turcan nouă luni ca interimar la PNL când se știa că mandatul ei trebuia să se termine, într-o primă fază în luna februarie? Ea se cramponează de această poziție în mod inutil. Este rău pentru PNL, este rău pentru Lodovic Orban. Cel mai puțin rău este pentru Mircea Ionescu Quintus pentru care anii, nici măcar lunile nu au o trecere importantă. El, dacă a fost liberal și acum 15 ani, și acum 20 de ani, și acum 70 de ani, mai poate să mai aștepte până pe 17 iunie, însă pentru actuala conducere este un lucru prost pentru că nu este un semnal că PNL se va reforma”, a comentat Banciu.

”Această nehotărâre, să amâni să ai alegeri după un eșec colosal. Ludovic Orban însuși spunea că partidul a scăzut de la 45% la 20% pe turta celor doi, doamna Gorghiu și domnul Blaga, dar nu numai a lor, și a cacofoniilor, a babiloniilor din campania pentru parlamentare, pentru locale. 

PNL trebuie să recucerească lumea, nu se se convingă între ei că Ludovic Orban va fi câștigător. Orban este un uzat în PNL și va considera că îi va pune cu botul pe labe pe cei de la PSD și de la ALDE. În ritmul ăsta, nu va vota nimeni cu PNL”, a mai spus Radu Banciu

Radu Banciu, despre congresul PNL din iunie: Pentru actuala conducere este un lucru prost pentru că nu este un semnal că PNL se va reforma

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   congres,   PNL,   Ludovic Orban
Loading...