Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre criza din PSD: "Nu înțeleg de ce să te cramponezi într-un ministru care nu are nicio performanță notabilă" (VIDEO)

Radu Banciu, despre criza din PSD: "Nu înțeleg de ce să te cramponezi într-un ministru care nu are nicio performanță notabilă" (VIDEO)

Un articol de: -
Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat joi seară criza din interiorul PSD care a dus la o ședință de peste 6 ori în care liderii s-au certat privind remanierea guvernamentală dorită de premierul Mihai Tudose.

"Mie mi se pare că Dragnea ține foarte mult la imaginea lui, consideră că de exemplu dacă pleacă Sevil Shhaideh ar fi o lovitură de imagine și pentru el. Altfel, nu înțeleg de ce să te cramponezi într-un ministru care nu are nicio performanță notabilă. (...) Mi se pare că a te crampona de un nume acum e absurd.

Nu înțeleg nici de ce se cramponează Tăriceanu de tovarășul Ilie. Ce contează Ilie?", a comentat Radu Banciu.

Radu Banciu, despre criza din PSD: "Nu înțeleg de ce să te cramponezi într-un ministru care nu are nicio performanță notabilă"

Loading...