Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre descoperirile anunțate de NASA: Cum ar fi ca și pe satelitul lui Saturn să existe un Marian Vanghelie, un Gabriel Oprea, un PSD, un PNL și cine știe în ce forme? (VIDEO)

Radu Banciu, despre descoperirile anunțate de NASA: Cum ar fi ca și pe satelitul lui Saturn să existe un Marian Vanghelie, un Gabriel Oprea, un PSD, un PNL și cine știe în ce forme? (VIDEO)

Un articol de: -
Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre descoperirea anunțată de NASA, conform căreia ar putea exista forme de viață extraterestră pe doi dintre sateliţii planetelor Saturn şi Jupiter.

”Cum ar fi ca pe acest satelit al lui Saturn, aflat la 1,4 miliade de kilometri distanță față de Soare să existe și acolo un Marian Vanghelie, un Gabriel Oprea, un PSD, un PDL, un PNL și cine știe în ce forme? Poate că, de exemplu, ăia de acolo nu și-au luat adio încă de la PDL”, a comentat Banciu. 

”Lucrul care mă frământă pe mine cel mai tare este cum le-au ieșit combinațiile acolo. Noi ne mândrim că pe Pământ s-au născut atâtea genii, că oamenii au descoperit atâtea lucruri. Eu spun că s-a făcut puțin. Vă dați seama câte din combinațiile posibile au eșuat pe Pământ. poate că pe partea cealalată combinațiile au ieșit mai bine și cine știe ce genii s-au pierdut aici”, a mai spus Radu Banciu

Radu Banciu, despre descoperirile anunțate de NASA: Cum ar fi ca și pe satelitul lui Saturn să existe un Marian Vanghelie, un Gabriel Oprea, un PSD, un PNL și cine știe în ce forme?

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   NASA,   viata extraterestra
Loading...