Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre scandalul din ALDE: Se pare că ăla micu', copilul Varanului, s-ar fi făcut mare și are și el acum pretenții să pună mâna pe partid (VIDEO)

Radu Banciu, despre scandalul din ALDE: Se pare că ăla micu', copilul Varanului, s-ar fi făcut mare și are și el acum pretenții să pună mâna pe partid (VIDEO)

Un articol de: -
Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de duminică a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre tensiunile din cadrul ALDE, în contextul în care copreședintele Daniel Constantin a părăsit duminică lucrările Delegației Permanente a partidului, denunțând reuniunea ca fiind nestatutară.

”Scandal în partidul lui Călin Popescu Tăriceanu. Cei doi, Tăriceanu și Daniel Constantin, copreședinții partidului se bat pentru ciolan în momentul de față. Se pare că ăla micu', copilul Varanului, s-ar fi făcut mare și are și el acum pretenții să pună mâna pe partid. 

El a părăsit discuțiile tocmai pentru că nu consideră oportună realizarea unui congres atât de devreme. El voia să mai tragă, probabil de timp, să se mai organizeze și, cine știe, (...) să reușească să-l dea jos pe Călin Popescu Tăriceanu”, a comentat Banciu. 

Radu Banciu, despre scandalul din ALDE: Se pare că ăla micu', copilul Varanului, s-ar fi făcut mare și are și el acum pretenții să pună mâna pe partid

”Tăriceanu, la rândul lui, sigur că vrea să se descotorosească de Daniel Constantin dacă nu există altă soluție. Se calcă pe cadavre peste tot, este cunoscut. Prietenia celor doi, în orice caz, s-a făcut țăndări, dacă a existat vreodată.

Un om totuși ar fi la mijloc, e vorba de Victor Ponta, cel care pretindea că este amic și cu Daniel Constantin, și cu manechin Popescu Tăriceanu. În aceste condiții, cum se pot baza cei doi pe Victor Ponta care și el este într-o situație delicat spre alarmantă în PSD. Ce sfaturi ar mai putea primi de la el, dacă acesta ar fi dispus să colaboreze cu ei?”, a mai spus Radu Banciu
 
 

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   alde,   scandal,   calin popescu tariceanu
Loading...