Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, după ce Primăria Capitalei a anunțat concurs public pentru un logo: "Gabi Firea nu a făcut nimic concret pentru București" (VIDEO)

Radu Banciu, după ce Primăria Capitalei a anunțat concurs public pentru un logo: "Gabi Firea nu a făcut nimic concret pentru București" (VIDEO)

Un articol de: -
Foto: B1TV Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediția de duminică a emisiunii Lumea lui Banciu decizia Primăriei Capitalei de a lansa un concurs public pentru realizarea unui nou logo al Bucureștiului.

"Primăria Capitelei a lansat informația potrivit căreia, foarte important pentru noi toți, va organiza un concurs public pentru realizarea unui nou logo al Bucureștiului destinat folosirii în toate formele de comunicare vizuală. Deși proiectul nu a fost încă votat, slavă Domnului, s-au avansat și datele concursului de idei, la care poate participa conform Primăriei orice persoană fizică cetățean român cu vârsta de minimum 18 ani împliniți înainte de 20 martie 2017. Concursul ar urma să se desfășoare în perioada 20 martie -20 aprilie, până aici e clar, juriul va fi desemnat de primarul general al Capitelei, asta nu e bine, o să avem oameni care nu au nicio legătură cu nimic. Premierul acordat este de 50.000 de lei brut, asta înseamnă că omul își va plăti impozitul oricum pentru că nu va avea decât banii câștigului net în mână. Menționăm că în 2012 când primarul era Sorin Oprescu, Primăria Capitalei a plătit 100.000 de euro pentru realizarea unui city brand fără a se știi cu precizie la ce a folosit.

Este un argument ăsta foarte bun, mai abați puțin atenția de la lucrurile pe care nu le-ai făcut. Să o spunem ferm din capul locului, pentru că noi nu avem niciun motiv să ne ascundem, Gabi Firea nu a făcut nimic concret pentru București. Sigur nu a trecut foarte mult timp, e adevărat, dar la fel de sceptici eram și la început. I-am dat această perioadă de grație și sigur i-o dăm în continuare că nu avem ce să facem. Suntem ca cetățeanul ăla când vede că plouă, lasă să plouă ce să facă, se bagă în casă, se uită eventual pe geam, sigur mai dăm o perioadă de grație doamnei Firea. Când vii primar în București cu atăta zarvă, cu atâta pompă, cu atâta fast și cu o atâta lăudăroșenie mai ales, susținută de toată media asta tembelă, care iar se băgase într-un joc care nu era al ei, bineînțeles nefiind nicio perspectivă la doamna Firea, cum nu a fost nici în altă parte, șansele erau mici dar zgomotul era mare. Eu mă așteptam să se vadă ceva, Bucureștiu arată rău, nu s-a întâmplat nimic decisiv. Doamna Firea nu va rămâne în memoria cetățenilor decât dacă va face ceva", a comentat Radu Banciu.

Radu Banciu, după ce Primăria Capitalei a anunțat concurs public pentru un logo: "Gabi Firea nu a făcut nimic concret pentru București"

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   Gabriela Firea,   Primaria Capitalei,   Bucuresti,   logo
Loading...