Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Interviul Gabrielei Firea la Antena 3 nu a fost atât de spontan. Așadar, bisericoasă, evlavioasă, cu rugăciunea spusă dimineața în genunchi, doamna Firea este ca toți românii - o mincinoasă (VIDEO)

Radu Banciu: Interviul Gabrielei Firea la Antena 3 nu a fost atât de spontan. Așadar, bisericoasă, evlavioasă, cu rugăciunea spusă dimineața în genunchi, doamna Firea este ca toți românii - o mincinoasă (VIDEO)

Un articol de: -
Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de miercuri a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre interviul așa-zis spontan pe care Mihai Gâdea i l-a luat Gabrielei Firea.

O altă informație care astăzi a făcut înconjurul media. E vorba de spontanul interviu cu Gabriela Firea, realizat, sigur, de colegii ei de la Antena 3 și în special de marele Mihai Gâdea, directorul Antena 3 lăsând să se înțeleagă că ar fi o întâlnire neplanificată. A nimerit în mijlocul ședinței Gâdea, a bătut și el discret la ușă și când a deschis ușa Gabi Firea a fost surprinsă. Era într-o ședință, ăștia de la Antenă au intrat cu microfoanele și camerele acolo ca să realizeze un interviu, s-o prindă și ei în câmpul muncii pe doamna Firea.
Se pare că, totuși, nu a fost atât de spontană pentru că, ulterior, s-a văzut aici, la reverul albinuței, că era montată o lavalieră. Deci chiar spontană n-a mai fost. 

”Ne-ați surprins într-o ședință de lucru”, i-a zâmbit Gabi Firea lui Mihai Gâdea. Și dacă ar fi fost așa, doamna Firea, n-ar fi trebuit să-l dați întâi afară? Adică ce e mai important, să munciți pentru bucureșteni, cum spunea Sorin Oprescu, sau să-i dați un interviu lui Mihai Gâdea? Întâi să aștepte Gâdea să vă terminați treaba. Nu știu de ce erați așa de bucuroasă că v-a întrerupt ăla din ședință. 

Așadar, bisericoasă, evlavioasă, cu rugăciunea spusă dimineața în genunchi, doamna Firea este ca toți românii finalmente: o mincinoasă. Că de asta am pus de ani de zile în ecuație legătura dintre român și biserica lui, pentru că este o potlogărie. 

Românul nu este decât un fariseu - vorbim aici de marea majoritate - care se ascunde în spatele unor lucruri neverificabile, cum ar fi asta cu rugăciunea. Dar nu uită, totuși, să ne spună, ca să știm și noi și ca să dea mai bine. Că doar să te rogi și să fii aproape ca un călugăr fără să te cunoască ceilalți nu are niciun farmec. Pentru că adevăratul credincios ăla e, nu cel care se expune în general publicului. Doamna Firea trebuie să ne spună exact când se roagă”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: Bisericoasă, evlavioasă, cu rugăciunea spusă dimineața în genunchi, doamna Firea este ca toți românii - o mincinoasă

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   gabrial firea,   interviu
Loading...