Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, mesaj pentru Ponta: Cariera ta politică s-a încheiat. Toată lumea știe că tu ai pierdut și încerci să dai vina pe alții, care au ajuns mai sus decât tine (VIDEO)

Radu Banciu, mesaj pentru Ponta: Cariera ta politică s-a încheiat. Toată lumea știe că tu ai pierdut și încerci să dai vina pe alții, care au ajuns mai sus decât tine (VIDEO)

Un articol de: -
Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de luni a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre noul schimb de replici din interiorul PSD.

Victor Ponta l-a sfătuit pe Sorin Grindeanu, într-o postare pe Facebook, să-și pună urgent o vestă de salvare, pentru că se înalță valuri tot mai mari, iar cârmaciul, care ar fi Liviu Dragnea, este mai preocupat de aruncarea celorlalți peste bord, decât de ajungerea în siguranță la mal. Întrebat ce părere are despre această postare, Liviu Dragnea a declarat că deja nu-l mai deranjează ce spune Victor Ponta.

În schimb, Grindeanu i-a reamintit lui Ponta de o declarație celebră a lui Adrian Năstase, iar lui Dragnea i-a lansat o provocare îndrăzneață: ”S-a trecut de la numărat ouă, la numărat știuci. Dacă la iarnă, totul se va îndeplini, creșteri, deficit, și va ninge, o să îl invit pe domnul președinte Dragnea să îl învăț să schieze”.

Fostul premier a mai spus că este pregătit să salveze cât mai mulți dintre cei aruncați peste bord, în sensul în care este pregătit pentru crearea unui nou pol politic.

Păi, pe cine mai salvezi? Cariera ta politică s-a încheiat. Fraze de genul ăsta trebuia să faci, dacă erai onest și cinstit, atunci când puteai s-o faci. Atunci trebuia să te lepezi de Liviu Dragnea. Atunci ai fi avut succes cu astfel de povești pescărești. Acum toată lumea știe că tu ai pierdut și încerci să dai vina pe alții, care au ajuns mai sus decât tine, cum făcea Geoană. Nu-i mare lucru...

Bănuiesc că și Năstase ar fi vorbit în aceeași termeni, cum o fac toți fugiții sau fugitivii din acest partid. Deci Liviu Dragnea este singurul vâslaș și, din când în când, mai iese așa câte o coadă de pește sau de sirenă, care-i face semne.

Ce poate să mai facă Victor Ponta? Să plece din PSD. Dacă rămâne în PSD, veșnic va fi marginalizat. Chiar dacă Dragnea va fi răpus, nu cred că se va întoarce iar aripa Ponta”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu, mesaj pentru Ponta: Toată lumea știe că tu ai pierdut și încerci să dai vina pe alții, care au ajuns mai sus decât tine

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   dragnea,   Ponta,   PSD
Loading...