Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Moțiunea de cenzură, un exercițiu de o inutilitate specifică politicii românești (VIDEO)

Radu Banciu: Moțiunea de cenzură, un exercițiu de o inutilitate specifică politicii românești (VIDEO)

Un articol de: -
Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de miercuri a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre votul din Parlament asupra moțiunii de cenzură și despre discursul susținut de premierul Sorin Grindeanu în plenul Legislativului. 

”O zi punctată de această inutilă moțiune de cenzură despre care nimeni cred că credea că se va impune. A fost respinsă fără probleme.  (...) Un exercițiu de o inutilitate specifică politicii românești care nu face, până la urmă, clasa politică să avanseze. Este un pas înainte și doi înapoi care convine, sigur, tuturor partidelor, la prima vedere, PSD-ului cel mai mult”, a comentat Banciu. 

”Grindeanu a susținut un discurs jenant, în retragere, cumințel. (...) Nu puteți să țineți un asemenea discurs flasc după un eșec de proporții, domnul Grindeanu. N-ați învățat nimic.  (...) Aici, cum să vii să spui că a doua oară nu vei mai greși? Asta e o greșeală de iertat? Tu ai venit, ai fost cel are ai publicat în Monitorul Oficial, la miezul nopții, cea mai mare tărășenie și acum vii să îți ceri scuze, mulțumit că ai scăpat cu viată? Ăsta este mesajul. Nu vă putem ierta, domnul Grindeanu, pentru așa ceva. Este absolut lamentabil. Ce legitimitate mai poți avea ca premier în condițiile astea? După ce ți-ai dat demisia poți să susții un astfel de discurs”, a mai spus Radu Banciu

Radu Banciu: Moțiunea de cenzură, un exercițiu de o inutilitate specifică politicii românești

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   motiune de cenzura
Loading...