Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Relația lui Victor Ponta cu UDMR e ca cea pe care o ai cu lingurița pe care ți-o dă cofetarul să mănânci o prăjitură. Astăzi, UDMR-ul nu-i mai răspunde nici la salut (VIDEO)

Radu Banciu: Relația lui Victor Ponta cu UDMR e ca cea pe care o ai cu lingurița pe care ți-o dă cofetarul să mănânci o prăjitură. Astăzi, UDMR-ul nu-i mai răspunde nici la salut (VIDEO)

Un articol de: -
Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de luni a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre noile critici pe care Victor Ponta le-a lansat la adresa PSD. Fostul premier a afirmat că comparat PSD cu PCR, adăugând că singurul partid serios din România este acum UDMR.

”E adevărat, ăștia i-au rămas fideli lui Victor Ponta. Atâta doar că fidelitatea aia, domnul Ponta, se mai restartează și ea. Dumneavoastră nu ați apăsat pe F5-ul fidelității niciodată, să vedeți că n-a mai rămas nimic din ea? Astăzi, UDMR-ul nu vă mai răspunde nici la salut. Ăia sunt niște oameni pragmatici, care încearcă să țină pas cu birocrația și cu ticăloșiile vremurilor lor”, a comentat Banciu. 

”Astea sunt niște relații de suprafață, ca relația pe care o ai cu lingurița pe care ți-o dă cofetarul să mănânci o prăjitură. După ce ai terminat prăjitura, pui lingurița înapoi și ai plecat, vine și mănâncă altul cu ea. Asta era relația pe care Victor Ponta o avea cu UDMR-ul”, a mai spus Radu Banciu.

Radu Banciu: Relația lui Victor Ponta cu UDMR e ca cea pe care o ai cu lingurița pe care ți-o dă cofetarul să mănânci o prăjitură. Astăzi, UDMR-ul nu-i mai răspunde nici la salut

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul ACESTA şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   Victor Ponta,   UDMR
Loading...