Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: România nu-l va recupera niciodată pe Sebastian Ghiță. Klaus Iohannis este deocamdată în vacanță, justiția este condusă de nenea ăla care are o jumătate de felie de afiliere la PSD. Cine să intervină? (VIDEO)

Radu Banciu: România nu-l va recupera niciodată pe Sebastian Ghiță. Klaus Iohannis este deocamdată în vacanță, justiția este condusă de nenea ăla care are o jumătate de felie de afiliere la PSD. Cine să intervină? (VIDEO)

Un articol de: -
Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de luni a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre faptul că Sebastian Ghiță a fost arestat de justiția sârbă pentru 18 zile, timp în care autoritățile române trebuie să trimită, prin Ministerul Justiției, documentele de extrădare.

”Chiar și între cele mai mari democrații sau între cele mai mari prietenii nu se extrădează niciodată, sub nicio formă. (...) Nu există nicăieri în lume, decât cu câteva excepții foarte rare în care este trimis respectivul înapoi fără foarte multe formalități. Cu siguranță, statul român, care este ultimul pe Glob la așa ceva, nu-l va recupera niciodată pe Ghiță. E clar că dosarul ăsta va fi prost făcut. E clar că pe noi nu ne ajută aici capul și am impresia că și sârbii au un cui împotriva noastră, deci nu ni-l vor preda niciodată pe Ghiță. Noi o să trăim cu speranța asta, o să facem tot felul de intervenții, dar cine să le facă? Klaus Iohannis este deocamdată în vacanță, justiția este condusă de nenea ăla care are o jumătate de felie de afiliere la PSD. Cine ar putea să intervină, mintea cui? Ce cetățean din România ar putea să se ducă să le spună sârbilor, «iată motivele pentru care Ghiță trebuie trimis acasă». E clar că suntem incapabili să redactăm ceva”, a comentat Banciu. 

”Sebastian Ghiță va fi lăsat în libertate la un moment dat, sub control judiciar, nu va putea să părăsească Serbia. Asta ar fi genial”, a mai spus Radu Banciu

Radu Banciu: România nu-l va recupera niciodată pe Sebastian Ghiță. Klaus Iohannis este deocamdată în vacanță, justiția este condusă de nenea ăla care are o jumătate de felie de afiliere la PSD. Cine ar putea să intervină?

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   Sebastian Ghita,   extradare
Loading...