Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: "Urzeala Tronurilor, ușor de urmărit pentru prostime" (VIDEO)

Radu Banciu: "Urzeala Tronurilor, ușor de urmărit pentru prostime" (VIDEO)

Un articol de: -
Lumea lui Banciu

Radu Banciu a prezentat în ediția de luni a emisiunii Lumea lui Banciu serialul Aventura pe care l-a recomandat drept unul foarte bun, criticând vehement prin comparație Urzeala Tronurilor.

"Apare serialul Aventura, în original- The Affair, un serial foarte bun de televiziune, de altfel a fost premiat în mai mult rânduri la Globurile de Aur și la Emmy. Serialul are trei sezoane și s-a comandat deja al patrulea. Din această săptămână este și pe HBO, dar el era disponibil în platforma Netflix oricum. (...)

Un thriller psihologic interesant, nu foarte pe placul americanilor întrucât aceștia nu au răbdare, a se vede și notele pe care filmul le primește pe site-urile de specialitate. El nu se compară de exemplu cu alde Urzeala Tronurilor, ușor de urmărit pentru prostime. Cel mai urmărit serial din toate timpurile e de fapt o gogoașă", a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: "Urzeala Tronurilor, ușor de urmărit pentru prostime"

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   Urzeala Tronurilor
Loading...