Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden 7 motive pentru care băiatul Madonnei în vârstă de 15 ani a plecat de acasă, considerându-și mama o scorpie

7 motive pentru care băiatul Madonnei în vârstă de 15 ani a plecat de acasă, considerându-și mama o scorpie

Un articol de: -
Foto: promotime.md Monden

Celebra artistă Madonna se plânge că are probleme cu fiul său Rocco, în vârstă de 15 ani.
Băiatul ar fi plecat de acasă după ce mama sa i-ar fi impus mai multe restricții căruia i se par nedrepte și greu de urmat.
Adolescentul a plecat la tatăl său, regizorul Guy Ritchie. Cântăreața îl vrea acasă din nou pe fiul său și este în stare să ajungă și la Curtea Internațională de la Haga pentru ca Rocco să revină acasă.

Click a descoperit mai multe motive pentru care fiul Madonnei și-a părăsit casa.

Faptul că mama sa i-a luat telefonul supărată că băiatul își neglija lecțiile pare a fi un motiv serios pentru care băiatul nu a mai rezistat.

Culcatul până în ora 23.00 este o altă probleme pentru tânăr, care la tatăl său a găsit câtă libertatea vrea. Acesta îl lasă să cânte la chitară până dimineața și nu își pune angajații să-l verifice dacă se trezește noaptea, așa cum face mama sa.

Interzicerea televizorului. Vedeta a blocat toate prizele din casă pentru ca fiul său să nu aibă acces la televizor pentru a nu-și strica educația.

Un alt motiv pentru care Rocco a plecat din casa mamei sale este pentru că ea nu îi permitea nici lui și nici fraților săi să mănânce ciocolată, produse lactate, conservanți sau sare pentru a-și păstra sănătatea.

Mama lui se supăra de fiecare dată când adolescentul își lasă lucrurile aruncate.

Un alt motiv ar fi faptul că Madonna îi vopsește părul blond, adolescentul săturându-se să mai fie aranjat și îmbrăcat după gusturile mamei sale.

Nu în ultimul rând, Rocco s-a supărat pe Madonn pentru că l-a fotografiat și a pus poza pe rețelele de socializare, făcând glume cu privire la mărimea organelor sale genitle.

 

 

6

Citeşte mai multe despre:   madonna,   baiat,   Rocco,   regizor,   a plecat de acasa
Loading...