Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden ACUZAŢII INCREDIBILE! „Ilie şi fostul meu soţ au complotat împotriva mea"

ACUZAŢII INCREDIBILE! „Ilie şi fostul meu soţ au complotat împotriva mea"

Un articol de: -
Monden

Brigette l-a acuzat pe Ilie Năstase că el şi fostul ei soţ „au complotat împotriva acesteia”.
Aceasta aflase că Năstase ar ţine legătura cu fostul ei soţ, interlopul Ovidiu Torj, cel care a fost arestat preventiv în 18 iunie 2015 în dosarul “Prostituţie cu eleve de liceu pentru VIP-uri”.


Duminică, interlopul Ovidiu Torj a făcut un scandal monstru în restaurantul în care Brigitte petrecea cu familia, actul întărindu-i bănuielile. 
Brigitte Năstase a povestit, pentru Click: ”Ceea ce s-a întâmplat la Timişoara a pus capac la tot. Duminică am luat masa la un restaurant chinezesc împreună cu mama, sora mea şi câteva prietene. S-au întâmplat nişte lucruri extrem de urâte acolo. Fostul meu soţ a venit la masă şi nu vă pot descrie ce s-a întâmplat. A fost un scandal urât. Cert este că mamei mele i s-a făcut rău de la inimă, era să facă infarct. Am aflat că el şi Ilie ţin legătura de vreo şase luni. Ilie este manipulat de el”.
Brigitte a hotărât să divorţeze de tenismen în ziua în care a împlinit 41 de ani, după o căsătorie tumultoasă în care acesta a înşelat-o şi s-a purtat urât cu ea.

Citeşte mai multe despre:   Brigitte,   Năstase ,   Torj,   divorţeze
Loading...