Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden „Al Cincilea Membru Beatles” a încetat din viață la vârsta de 90 de ani

„Al Cincilea Membru Beatles” a încetat din viață la vârsta de 90 de ani

Un articol de: -
Foto: ziunews.ro Monden

Producătorul de înregistrare al celebrei trupe Beatles a încetat din viață la vârsta de 90 de ani, a anunțat cântărețul britanic Ringo Starr pe o rețea de socializare.

Acesta era supranumit „Al Cincilea Membru Beatles” și a fost cel care a oferit un ajutor considerabil la succesul trupei în anii 1960.

Sir George Martin, producătorul de înregistrare al trupei Beatles a decedat pe 9 martie la 90 de ani, scrie Metro.co.uk.

În anii 1960, Martin a ajutat foarte mult trupa Beatles să devină cunoscută prin melodiile sale la nivel mondial.

Sir George Martin a fost cel care a creat practic formația legendară Beatles. El a fost cel care le-a pus sub semnătură contractul membrilor Beatles și cel care i-a îndrumat pe aceștia pe ce drum să o ia.

George Martin a lucrat prima dată la biblioteca muzicală de la BBC. Pornind de aici, el a obținut un post de asistent la studioul de înregistrare Parlophone, o divizie a EMI, pentru ca în anul 1955 să devină director executiv al studioului.

 

Citeşte mai multe despre:   al cincilea membru,   beatles,   a decedat
Loading...