Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden Așchia nu sare departe de trunchi: mentorul lui Pomohaci, acuzat de agresiune sexuală (FOTO)

Așchia nu sare departe de trunchi: mentorul lui Pomohaci, acuzat de agresiune sexuală (FOTO)

galerie foto Un articol de: -
Foto: ro.blastingnews.com Monden

Preotul la care mergea Pomohaci în copilărie pare să fi avut un destin similar cu al său, deoarece a fost acuzat de agresiune sexuală, nu față de minori, ca în cazul lui Pomohaci, ci de femei, relatează wowbiz.ro.

Rebrișoara, comuna în care s-a născut Cristian Pomohaci, a mai trecut o dată printr-un scandal sexual legat de un om al bisericii.  Ioan Pop, preotul la care mergea Pomohaci când avea 14 ani,  era un om cu har, avea darul oratoriei și știa întotdeauna să dea cele mai bune sfaturi enoriașilor. Însă , în urmă cu trei ani, o enoriașă a dezvăluit că preotul Ioan Pop a vrut să o violeze în biserică. Pe parcursul anchetei, au mai apărut alte 7 femei care au recunoscut că părintele le-a făcut avansuri explicite sau chiar le-a cerut să se culce cu el. Primele fapte erau înregistrate încă din 2005.

Ioan Pop, a plecat însă în 1998, el a părăsit Rebrișoara și s-a mutat cu familia în Canada, unde ține slujbe la biserica ortodoxă din Toronto.

Citeşte mai multe despre:   Pomohaci,   Rebrișoara
Loading...